
Μικροβιολογικός Έλεγχος
Η σύγχρονη βιομηχανία παραγωγής και επεξεργασίας τροφίμων, συνειδητοποιεί συνεχώς την υψηλή σημασία της παρακολούθησης της μικροβιολογικής περιβαλλοντικής υγιεινής (ως τμήμα των καλών πρακτικών της διαδικασίας παραγωγής στην βιομηχανία τροφίμων).
Παράλληλα, η ανάγκη για οικονομικές, εύχρηστες, ταχύτατες και ακριβείς μεθόδους ελέγχου δειγμάτων από το εργασιακό περιβάλλον γίνεται ολοένα και πιο σημαντική.

Η Microgen, εργαζόμενη διαρκώς στον τομέα αυτό, καλύπτει τις ανάγκες της βιομηχανίας τροφίμων, εξελίσσοντας νέα και πιστοποιημένα προϊόντα για τη διεξαγωγή μικροβιολογικών ελέγχων, όπως τα:
- Path Chek Hygiene Pathogen Systems για ανίχνευση παθογόνων Μικροοργανισμών
- Path Chek Hygiene Protein Systems για την ανίχνευση υπολειμμάτων Πρωτεϊνών
σε επιφάνειες όπως τραπέζια, πάγκοι και εξοπλισμούς στο χώρο εργασίας.