Additionally, paste this code immediately after the opening
tag:Τα τεστ ελέγχου ελαίων OleoTest® είναι ένα αξιόπιστο τεστ HACCP στην κουζίνα, ιδανικό για τον έλεγχο της ποιότητας των τροφίμων με λάδι, για τεστ μαγειρικού λαδιού και τηγανόλαδου.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Σύντομη περιγραφή
OLEO Test ελέγχου ποιότητας λαδιού. Αξιόπιστο τεστ στο πλαίσιο HACCP για έλεγχο ποιότητας μαγειρικού λαδιού και τηγανόλαδου.
Περιγραφή
Το OleoTest® είναι μια αξιόπιστη, γρήγορη και οικονομική μέθοδος για τον έλεγχο της ποιότητας των ελαίων που περιέχονται τα τρόφιμα. Αυτές οι δοκιμές επιτρέπουν σε λίγα λεπτά και με εξαιρετικά απλό τρόπο, την αξιόπιστη αξιολόγηση των ελαιούχων τροφίμων ανάλογα με την παρουσία και την ποσότητα πολικών ενώσεων (εξαιρετικά επιβλαβείς για την ανθρώπινη υγεία). Η αξιοπιστία αυτού του τεστ επιβεβαιώνεται συνεχώς μέσω ανεξάρτητων αναλύσεων εργαστηρίων. Αυτή η δοκιμή χρησιμοποιείται τακτικά από επίσημους φορείς (όπως πολλοί από τους ευρωπαϊκούς οργανισμούς ασφάλειας τροφίμων) σε ενέργειες επιθεώρησης, επειδή παραμένουν αμετάβλητες μετά τη χρήση, γεγονός που τους επιτρέπει να το χρησιμοποιούν ως νομικά αποδεικτικά στοιχεία. Οι δοκιμές OleoTest® αποτελούν ένα σημαντικό συμπλήρωμα στα συστήματα αυτόματου ελέγχου των εταιρειών καταστημάτων τροφίμων (Υποχρεωτικά από το νόμο, σύμφωνα με τον Κανονισμό CE 852/2004).
Η συγκεκριμένη συσκευασία περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα υλικά για 25 τεστ.
Πλεονεκτήματα & οφέλη του OleoTest
Πώς λειτουργεί το OleoTest®
Για σωστή χρήση, πρέπει να τοποθετήσετε το σωληνάριο στη θήκη και να ρίξετε το δείγμα ζεστού λαδιού (τουλάχιστον 60 ºC) μέχρι τη γραμμή στην ετικέτα που υπάρχει στον δοκιμαστικό σωλήνα. Ανακινήστε το σωληνάριο (από 30 έως 60 δευτερόλεπτα) για να παραχθεί ένα ομοιόμορφο μείγμα (το χρώμα αλλάζει όταν το λάδι αναμιγνύεται με το αντιδραστήριο). Αφήστε το μείγμα να σταθεροποιηθεί για 2 λεπτά. Κρατήστε τον σωλήνα κάθετα κοντά σε μια πηγή φωτός και συγκρίνετε το ληφθέν χρώμα με την κλίμακα χρώματος.
Συσκευασία
Η συγκεκριμένη συσκευασία περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα υλικά για 25 τεστ.
Σημαντική σημείωση
Λάβετε υπόψη ότι εάν το αποτέλεσμα είναι στο επίπεδο 5, το λάδι πρέπει να απορριφθεί, καθώς έχει υπερβεί το νόμιμο / συνιστώμενο όριο για πολικές ενώσεις.
ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Φίλτρα | Ποιότητα Τροφίμων, Ποτών και Νερού |
Φίλτρα | HORECA |
Φίλτρα | Εστίαση |
Τεχνικό Χαρακτηριστικό 1 | Test πιστοποίησης ποιότητας λαδιού τηγανίσματος |
Τεχνικό Χαρακτηριστικό 2 | Κατάλληλο για όλα τα λάδια τηγανίσματος για προδιαγραφές HACCP |
Τεχνικό Χαρακτηριστικό 3 | Γρήγορο Χρωματομετρικό Test, σε συσκευασία των 25 τεμαχίων, με όλα τα απαραίτητα αναλώσιμα |