Ανίχνευση Βακτηριδίων σε Νερό

Σε συνεργασία με το Νορβηγικό οίκο COLIFAST, ειδικό στη βιοτεχνολογία και τα τεστ νερού και τροφίμων, παρέχουμε επαγγελματικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας για την Ανίχνευση Βακτηριδίων (Βακτηρίων) σε Νερό, και συγκεκριμένα για την ανίχνευση κολοβακτηριδίων όπως E.coli και άλλων βακτηρίων.

Τεστ Νερού / Ανίχνευση Κολοβακτηριδίων σε Νερό

WaterWorks™ Coliform Bacteria Check

Τεστ ανίχνευσης παρουσίας / απουσίας ολικών κολοβακτηριδίων (P-A) εκτός E.coli. Σχεδιασμένο γύρω από τα πρότυπα δοκιμών EPA των ΗΠΑ (1 αποικίας ανά 100 cc) Απλή μέθοδος δοκιμής που δεν απαιτεί τη χρήση επωαστήρα, με ασφαλή και μη επιβλαβή χημικά συστατικά. Αποτελέσματα σε 48 ώρες (77 ° F / 25 ° C).

Quick Bacteria Test (15 Minutes)

Τεστ ανίχνευσης βακτηρίων για τον έλεγχο της ποιότητας του νερού, με αποτελέσματα εντός 15 λεπτών. Τα συνήθη τεστ βακτηρίων μπορεί να χρειαστούν έως και 48 ώρες για να παράγουν αποτελέσματα, σπαταλώντας πολύτιμο χρόνο και χρήμα. Αυτή το εύκολο strip τεστ εμβύθισης και ανάγνωσης αποτελεσμάτων ανιχνεύει E.coli, στελέχη Salmonella, Shigella, Enterobacter, Klebsiella και πολλά άλλα βακτήρια και κολοβακτηρίδια. Το Quick Bacteria Test μπορεί να παρέχει αξιόπιστα αποτελέσματα στο χώρο σας σε μόλις σε 15 λεπτά, τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν για πισίνες, ιαματικά λουτρά, πόσιμο νερό, λίμνες, ποτάμια και ρυάκια. Η αποφυγή βακτηριακής μόλυνσης θα πρέπει να είναι ύψιστης σημασίας για ιδιοκτήτες spa και πισινών, ή για τους υπεύθυνους ελέγχου της ποιότητας των υδάτων τους. Η μόλυνση μπορεί να συμβεί χωρίς προειδοποίηση και η ασφάλεια των πελατών, οικογενειών και φίλων προέχει. Το Quick ™ Bacteria Test ανιχνεύει κολοβακτηρίδια και άλλα βακτήρια σε 103 cfu / ml.

WaterWorks™ Free Chlorine Sanitizer Check

Αυτό το strip test ανίχνευσης ελεύθερου χλωρίου για τον έλεγχο ποιότητας νερού, συνδυάζει ένα ευρύ φάσμα ανίχνευσης με ένα πατενταρισμένο δείκτη ελεύθερου χλωρίου. Σχεδιασμένο ώστε να μην επηρεάζεται από παρεμβολές μονοχλωραμινών, αυτό το τεστ είναι ιδανικό για ελέγχους σε χώρους επεξεργασίας τροφίμων. Το WaterWorks™ Free Chlorine Sanitizer Check είναι τέλειο για το προσδιορισμό της παρουσίας σωστής ποσότητας απολυμαντικού. Πωλείται σε συσκευασίες των 30 δοκιμαστικών ταινιών, με όλα τα αντιδραστήρια εμποτισμένα στην ταινία, χωρίς την ανάγκη εξωτερικών χημικών ουσιών για τη διεξαγωγή του ελέγχου της ποιότητας του νερού.

Total Test Time: 47 seconds
Detection Levels: 0, 1.0, 3.0, 5.0, 10, 12, 15, 20, 40, 80 ppm (mg/L)

SenSafe® Total Chlorine, Bottle of 50

The SenSafe®Το τεστ strip Ολικού Χλωρίου SenSafe® είναι μία χρωματομετρική ταινία ΤΜΚ (Thio-Michler’s Ketone) σχεδιασμένη γύρω από πατενταρισμένη τεχνολογία που πληρεί τις οδηγίες USEPA για έλεγχο όλων των πηγών πόσιμου ύδατος. Το τεστ ποιότητας νερού δίνει ακριβή αποτελέσματα από 0,02 ppm (mg / L) σε 10,0 ppm (mg / L). Το SenSafe ™ κάνει τη διαδικασία επί τόπου δοκιμών ταχύτερη και ευκολότερη από τις συνήθεις μεθόσους. Δεδομένου ότι δεν απαιτείται ανάμιξη δισκίων ή άλλων ουσιών, δε χρειάζεται τεχνική εκπαίδευση, δε χρησιμοποιούνται επικίνδυνα χημικά, και τα αποτελέσματα των δοκιμών της ποιότητας του νερού επιτυγχάνονται σε λιγότερο από 1 λεπτό, το τεστ SenSafe® Ολικό Χλώριο εγγυάται τον επαναπροσδιορισμό της διαδικασίας ελέγχου της ποιότητας του νερού .

Total Test Time: 15 Seconds
Detection Levels: 0, 0.05, 0.1, 0.15, 0.2, 0.5, 0.8, 1.0, 4.0, 10.0 ppm (mg/L)

WaterWorks™ pH / Total Alkalinity

To WaterWorks™ pH / Total Alkalinity είναι ένα τεστ τύπου strip που έχει σχεδιαστεί με δύο ξεχωριστά τμήματα: ένα για μετρήσεις pH και ένα για μετρήσεις ολικής αλκαλικότητας. Αυτό το τεστ είναι μια εναλλακτική λύση στα χημικά τεστ υγρών, δεδομένου ότι δίνει αναπαραγώγιμα αποτελέσματα για κάθε δοκιμασία χωριστά. Το εύρος δοκιμών είναι από 6.0 ως 9.0 για το pH και 0-360 ppm (mg / L) για την ολική αλκαλικότητα. Περιέχει 50 τεστ.

pH: 6.0, 6.5, 7.0, 7.5, 8.0, 8.5, 9.0
TA: 0, 80, 120, 180, 240, 360 ppm (mg/L)

Colifast ALARM

Πιστοποίηση ETV
Μοντέλα Αναλύσεων
Σύγκριση Colifast ALARM / CALM (βλ. επόμενο προϊόν)

Πλήρως αυτοματοποιημένο σύστημα ανίχνευσης κολοβακτηριδίων σε πόσιμο νερό. Το σύστημα Colifast ALARM εντοπίζει την ύπαρξη ενός ή περισσοτέρων κολοβακτηριδίων (coliforms) στο νερό και δίνει ένα ειδικό σήμα ειδοποίησης στην περίπτωση ανίχνευσής τους. Το Colifast ALARM έχει πιστοποιηθεί από το πρόγραμμα EPA ETV. Ιστοσελίδα EPA.

Colifast At-Line Monitor (CALM)

EU Project
Μοντέλα Αναλύσεων
Άρθρο του WWI

Πλήρως αυτοματοποιημένο σύστημα ανίχνευσης κολοβακτηριδίων σε πόσιμο νερό. Διαθέσιμο και με προγεμισμένα φιαλίδια. Χρόνος ανίχνευσης 8 με 12 ώρες.

Colifast Field Kit

Τεχνικές Σημειώσεις
Περιεχόμενα Πακέτου

Φορητό σύστημα για την ανίχνευση κολοβακτηριδίων. Μεθόδοι ανίχνευσης υψηλών επιπέδων βακτηριδίων ή παρουσίας / απουσίας τους. Χρόνος ανίχνευσης από 15 λεπτά.

Επικοινωνήστε με το Τμήμα Πωλήσεων (info@foodsafety.gr) για περισσότερες πληροφορίες.